Koop je scooter bij Amersfoort’s PRONTO Scooter Garage , de grootste scooterdealer van midden nederland! Wij hebben een 800m2 grote winkel in het centrum van Amersfoort, wij verkopen alle grote A-merken en kunnen direct uit voorraad leveren. Of je nu kiest voor een snorscooter (maximaal 25 km/u) zonder helmplicht of een bromscooter (maximaal 45 km/u) met helmplicht, wij hebben hem voor je. Met een scooter ben je in het drukke verkeer snel en gemakkelijk op je bestemming! De scooter, het ideale vervoermiddel van nu!

Custom

Bij PRONTO SCOOTERS kunt u uw Vespa geheel ontwerpen naar uw eigen wens.
Op onze website ziet u voorbeelden van scooters die wij reeds voor onze klanten gemaakt hebben. De startprijs van een custom Vespa is €3499,- inclusief de kosten voor het rijklaar maken en het kenteken. De Vespa is dan gespoten in uw gewenste kleur. Eventuele accessoires zijn leverbaar tegen een meerprijs.

Succes met ontwerpen!

Klassiek

Door de klassieke look van vroeger te combineren met moderne strakke designs van nu, is een Vespa scooter nog altijd zeer gemakkelijk te herkennen en oogstrelend om te zien. Deze kenmerken komen ook weer terug in de Vespa Primavera en de Vespa Sprint.  Bekijk hier ons aanbod Vespa Scooters.

Modern

Kymco is een Taiwanese fabrikant van motorfietsen, scooters en Quads. Het is de grootste fabrikant van scooters in Taiwan. De populaire Kymco scooters zijn karakteristieke scooters met een moderne look allemaal voorzien van een zuinige 4-takt motor.

Met het uitgebreide assortiment aan scooters en motorscooters is Sym voor iedereen bereikbaar. Of het nou is voor woon-werkverkeer of een tourrit, er is altijd een geschikte Sym voor jou te vinden. Bekijk hier ons aanbod Sym Scooters.

Piaggio is één van de meest toonaangevende scootermerken. Dit komt mede doordat Piaggio haar producten steeds maar blijft verbeteren met de nieuwste innovaties en technologieen. Bekijk hier ons aanbod Piaggio Scooters.

Zakelijk

Bij ons kunt u uw bezorgscooter direct aankopen uit voorraad, financieren met een renteloze of rentedragende lening of huur een volledige operationele bezorgscooter voor een laag bedrag per week. Wij rekenen u graag voor wat de beste oplossing is voor uw onderneming. Met een A-dealerschap van Kymco leveren wij u het liefst de Kymco Delivery of Carry, maar uiteraard kunt u ook voor een SYM Xpro bij ons terecht.

Bestel direct in onze webshop uw scooter of accessoires rechts bovenaan bij ” modellen & bestellen”. Heeft u vragen over onderdelen of andere service diensten die niet op onze site te vinden zijn? Laat het ons dan weten!

Sportief

Met de sportieve race-, en crossmodellen onderscheidt Aprilia zich ten opzichte van de andere merken binnen de Piaggio Group. Niet voor niets is Aprilia veelvuldig wereldkampioen geworden in diverse raceklasse. Een Aprilia Scooter is daarom uitermate goed geschikt voor de sportieve rijders.

Yamaha laat in de scooter categorie een onuitwisbare indruk achter. Dit komt door het zeer sportieve design gecombineerd met een hoog comfort. Dat maakt de Yamaha scooter en motorscooter uitermate goed geschikt voor woon- en werkverkeer. De Yamaha Neo’s is een degelijke stadsscooter. Bekijk hier ons aanbod Yamaha Scooters

Snel contact met een medewerker?