Hoe bestel ik ?
1.   Bij selectie van een artikel kun je een keuze maken uit o.a.: kleur, maat en aantallen. Vervolgens klik je  op de rode button “Bestel nu”.
2.  Je krijgt nu een overzicht van de gemaakte bestelling te zien.
Wil je afrekenen? Klik dan rechts onderaan op de button “Ga door naar afrekenen“. Ben je in het bezit van een kortingscode? Vul deze dan eerst in, voordat je door gaat naar afrekenen.
Wil je verder winkelen? Klik dan onderaan de pagina op de button “Verder winkelen”.
3.  Als je voor de eerste keer een online aankoop doet, dien je een account aan te maken. Als je eerder een aankoop hebt gedaan, dan kunt je inloggen met jouw  login-gegevens. Niet registreren is uiteraard ook mogelijk.
4.  Je kunt een keuze maken uit twee verzendmethodes: bezorgen op een afleveradres welke door jouw is opgegeven of  bezorging in onze vestiging te Amersfoort.
5.  Kies daarna de betalingsmethode: iDeal, PayPal of Creditcard.
6.  Voordat de betaling plaatsvindt krijg je ter controle een overzicht van de bestelde artikelen, de prijs, de ingevulde gegevens en het bezorgadres. Kloppen alle gegevens? Klik dan op de button “Bestelling afronden“.
Je wordt doorgeleid naar de beveiligde Paypal of iDEAL betaalsite. Op het moment dat je de bestelling afrond, krijgen wij per direct jouw order binnen. Op het scherm krijg je nogmaals een overzicht van de gemaakte bestelling te zien.
Voor eigen administratie kun je hier een print van maken. Overigens ontvang je ook van ons een bevestigingsemail van de gemaakte bestelling.

Hoe kan ik betalen?
Het betalen van online bestellingen.

1. Betalen via iDEAL of PayPal. Een betaling uitvoeren via iDEAL of PayPal is hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank en ING Bank.

2. Betalen met een creditcard.  Je kunt de bestelling betalen met de volgende Nederlandse creditcards: VISA, MasterCard en Maestro. Online betalen met een creditcard werkt als volgt: Op de betaalpagina kies je het type creditcard waarmee je wilt betalen. Vervolgens vult je het volledige creditcard-nummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode (oftewel de cvc-code” ) die op de achterzijde van de creditcard staat. Daarna krijg je een beveiligde creditcard transactie “Verified by Visa” of “Mastercard Securecode”. Dit is een soort handtekening. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van Visa en Mastercard.

Onze betaalpartner PayPal
Als je kiest voor iDEAL of een creditcard-betaling wordt de computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Paypal geleid. Dit houdt in dat je gegevens gecodeerd verstuurd worden (zogenaamde secure connection). Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin het scherm en aan de https code bovenin de webbalk. Op dat moment wordt je doorgeschakeld van de Pronto Scooter website naar het betalingssysteem Paypal. Zodra Paypal de betaling heeft ontvangen, krijgen wij een bevestiging hiervan. Na de bevestiging wordt de bestelling verwerkt.

Algemeen
Alle prijzen van de producten die via www.prontoscooters.nl verkocht worden zijn inclusief BTW. Pronto Scooter doet zijn uiterste best om in alle gevallen steeds de juiste prijs en productinformatie te vermelden bij elk product in onze webshop. Mocht het echter voorkomen dat de prijs van een product, eenmaal in de winkelmand, verschilt van de prijsaanduiding van dat product op één of meerdere pagina’s in de webshop, dan vragen wij u om een e-mail te sturen naar info@prontoscooters.nl. Spel en/of typfouten zijn onder voorbehoud.