wij blijven open!

Onze werkplaats is op afspraak geopend.  

Werkplaats afspraak:

Proefrit afspraak:

header-logo-100-elektrisch-.png

bekijk onze e-bike winkel in utrecht

Locaties
Merken
modellen
+
Jaren ervaring

Kom langs bij Pronto in Amersfoort

Wij willen u graag verwelkomen bij Pronto in onze showroom op de Amsterdamseweg 122 te Amersfoort. In onze showroom staan alle modellen van Vespa, Piaggio, NIU en Stromer klaar om bekeken, gekocht of geleased te worden. Kom dus even langs voor een proefrit of voor een goede kop koffie.

This is Pronto

Bekijk de bedrijfsmovie van Pronto om een indruk te krijgen van dé mobility company van Amersfoort. Bij ons bent u altijd op het juiste adres voor leasen, kopen of onderhoud van Vespa, Piaggio, Niu of Stromer scooters of fietsen.

Onze faciliteiten

Reparatie

Heeft u een gebrek aan uw scooter? Bel of mail ons dan. Ons gediplommerd personeel staat u dan te woord.

Verkoop

Pronto heeft in de showroom al de merken ten toon gesteld. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe (elektrische) scooter of Speed-Pedelec om te kopen of te leasen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kom langs voor een kop koffie en parkeren voor de deur is gratis. 

Dealerschap

Pronto is dealer van Piaggio, Vespa, Stromer en NIU. Doordat wij dealer zijn kunnen wij u aanmelden in het Piaggio/stromer systeem voor een soepel verloop van uw garantie-afhandeling. Al onze dealerschappen zijn te vinden in onze showroom.

Kijkje in onze winkel

Onze merken

Piaggio-Logo

Piaggio is een van de merken die als sinds de oorsprong van het scooterrijden bestaat. Hun kwaliteit is dan ook een van de belangrijkste kenmerken die het merk heeft. Piaggio levert de volgende modellen:

Piaggio ZIP

Piaggio Liberty (delivery)

klik hier voor de (lease) prijzen:

vespa_logo

Vespa is het icoon als het om scooters gaat. Sinds de WO II oorlog is Vespa bezig met het maken van de beste kwaliteitsscooters die er te verkrijgen zijn. Vespa kent de volgende nieuwe 

modellen:

Vespa Primavera

Vespa Sprint


klik hier voor de (lease) prijzen

Stromer is en Zwitsers merk dat high-end Speed-pedelecs produceerd. 


Stromer kent de volgende modellen:

Stromer ST1 X

Stromer ST3

Stromer ST5


klik hier voor de (lease) prijzen

NIU levert al een tijdje elektrische scooters. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot hét merk voor elektrich stadsvervoer. 

NIU kent de volgende modellen:

NIU M1

NIU N1

NIU M+

NIU U

klik hier voor de (lease) prijzen

Maak een afspraak

Door de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus is de showroom dicht. Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak inplannen voor een reparatie of proefrit, dan kunt u onderstaand formulier invullen