Vespa scooters

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Amersfoort met een breed assortiment aan Vespa scooters? Bij Pronto Scooters vindt u een groot aanbod aan Vespa scooters variërend in kleur, model en prijs. Er is zelfs de mogelijkheid om uw hele Vespa zelf te ontwerpen, door bijvoorbeeld hem in een custom kleur te laten spuiten en zelf uw zadel te ontwerpen. Het merk Vespa kenmerkt zich door zijn klassieke en eigentijdse uitstraling. Naast de klassieke uitstraling heeft het scootermerk altijd oog gehouden voor nieuwe trends en deze vervolgens doorgevoerd in de diverse scooterlijnen.

VESPA PRIMAVERA –

klik op afbeelding voor meer info!

VESPA SPRINT-

klik op afbeelding voor meer info!

VESPA MOTORSCOOTERS 125-300CC

klik op afbeelding voor meer info!

Custom Lease

Wil jij maandelijks toch iets minder aan de lease van je Vespa kwijt zijn? Dat kan gewoon bij Pronto. Wij bieden namelijk Custom Financiering aan zodat je zelf kan bepalen of je gebruik maakt van de standaard lease-constructie of dat je deze aanpast door meer aan te betalen aan het begin van de lease-periode. Door de aanbetaling te verhogen zorg je er namelijk voor dat je maandlasten over de gehele leaseperiode lager zullen uitvallen.

Ben jij benieuwd naar jouw Custom Lease-aanbieding? Mail ons dan via onderstaande formulier met het gewenste bedrag voor de aanbetaling. Wij mailen je dan zo snel mogelijk een mooi lease-voorstel toe.

Eerder opgeleverd…

Door de klant samengesteld, door ons gemaakt!

Snel contact met een medewerker?