Ontdek nu de high-speed pedelec van 2018.

waarom pronto

stromer-ltd-st2-5000-2800

service

Bij Pronto kunt u altijd bij ons terecht voor al uw onderhoud en herstel. Als u voor Pronto kiest, kiest u voor service.

alles onder een dak

Bij Pronto hebben we alles onder en dak. Door ons dealerschap van Stromer kunnen wij alle onderdelen en accessoires leveren.

zorgvuldigheid

Niet alleen de aankoop moet goed verlopen, maar ook de periode na de aankoop. Daarom doen wij er alles aan om uw mobiel te houden.

Modellen

ST5

De Stromer ST5 is de nieuwste toevoeging van Stromer aan hun assortiment. Deze high-end speed pedelec is uitgerust met de krachtigste motor en beste onderdelen

ST2 S

De Stromer ST2 S is de grote broer van de ST2. Deze speed pedelec ondersteund u tot 45 km/u. Door de krachtige 800 watt motor bent u binnen no time op uw bestemming.

ST2

De stromer ST2 is de speed pedelec voor het hogere segment. Door zijn krachtige motor en sterke frame zal hij andere elektrische fietsen voorbij gaan.

ST1 X

De stromer ST1 X is de speed pedelec die tevens ook leverbaar is in de 25 km/u variant. Hiermee kan je zonder helm genieten van een Stromer en al zijn mogelijkheden.