Over Pronto

Scooteren is fun, plezier en vooral gemak! Dit plezier en gemak bieden wij je met een Pronto. Of je nu 1000 KM of 7000 KM per jaar denkt te gaan rijden, wij hebben altijd het geschikte model voor je klaar staan. Ben je gepensioneerd en camperbezitter en je zoekt een handzaam, klein en lichtgewicht scooter? Of je bent net 16 geworden en je zoekt een stoere, matzwarte scooter om dagelijks naar school, sport of je werk te rijden? Wij helpen je graag een keuze te maken! Uiteraard hebben wij ook modellen voor woon-werkverkeer met bijbehorende after-sales vanuit onze werkplaats in Amersfoort. Wij voeren (schade) reparaties en onderhoud uit aan alle 4-takt scooters.

Wil jij  een Pronto Scooter rijden?
Maak het jezelf gemakkelijk en bestel online in de webshop! Wij nemen contact op en zorgen voor een snelle levering. Via de webshop kun je op ieder gewenst moment bestellen en veilig betalen met iDEAL of PayPal. Mocht je de scooter van jouw wensen willen proberen kom dan naar onze showroom in Amersfoort voor een proefrit. Wij zijn maandag-zaterdag dagelijks geopend tussen 08.00-18.00 uur. De koffie staat voor je klaar!

Kort samengevat waarom PRONTO?

  • 1. Groot assortiment Pronto modellen en budget modellen
  • 2. Snelle levering / direct rijden
  • 3. Wij geven langdurige garantie op je Pronto scooter
  • 4. Professionele werkplaats met ervaren en getrainde monteurs
  • 5. Zes dagen per week geopend!
  • 6. Gratis parkeren voor de deur op ons eigen terrein!
  • 7. Unieke PRONTO betaalservice. Betaal later
  • 8. RDW erkend

Nieuwsbrief
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Blijf op de hoogte!  meld je nu aan en ontvang geheel kosteloos het laatste Prontonieuws!

Samenwerkingen van PRONTO met diverse bedrijven

Pronto Scooters BV heeft sinds 2008 diverse samenwerkingen op haar naam staan. Hieronder een foto impressie van bedrijven waarmee wij de afgelopen jaren hebben samengewerkt.
Wij staan altijd open voor samenwerkingen, mail gerust naar: info@prontoscooters.nl