DE SLIMME E-SCOOTER VAN DIT MOMENT

modellen

N serie

Dit is niet zomaar een scooter, het is dé manier om de stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend. 

M serie

De M-Series is een evolutie van de NIU die een moderne twist geeft aan het ontwerp van een scooter. Smaller en wendbaarder dan de N serie.

M+ serie

De M+ is de verlengde versie van de M serie. Hierdoor is het mogelijk om op de  M+ een extra persoon mee te nemen. Het is de fun van de M-Serie, maar voor twee 

u serie

De U-serie is geen eenvoudig tweewielig voertuig. Het is de re-integratie van stedelijke mobiliteit, en uw trouwe reispartner.

PERFECTION

NIU IN DETAIL

DC0fS3ZWAAAUDGE

NIU heeft samengewerkt om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooter te maken. Naast BOSCH heeft ook FOC meegewerkt aan deze slimme motor. Door het tweevoudige EBS remsysteem laadt de accu op wanneer u remt. 

De NIU app zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in uw e-scooter. Real-time tracering en prestaties geven een overzicht van alles wat u wilt weten als u wilt gaan rijden. Scroll naar beneden om de NIU app te downloaden.

de niu garantie

NIU geeft twee jaar garantie op de Lithium-ion accu en onderdelen.* Niu eigenaren kunnen bij ons hun NIU scooter brengen voor standaard onderhoud met behoud van hun garantie. 

*Neem contact op met global@niu.com voor de gehele garantie voorwaarden

in samenwerking met